viernes, 14 de marzo de 2014

4A PREDICACIÓ DE L'ARQUEBISBE EN CANALS, VICÀRIA VI:

El divendres es convoca a totes les Parròquies de la Vicària VI, en Canals però no en l'Església, sinó en el Pavelló municipal,presidit per l'Arquebisbe  i al que es portara la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desamparats.
El Propi Arquebisbe a les 20 hores, té previst realitzar la 4a predicació, entorn del Magníficat, que dóna nom a tota la Missió, i acontinuació resara el Sant Rosari, mentres els Sacerdots presents de les Parròquies de la Vicària estaran com a confessors per als fidels que vullguen celebrar el Sagrament de la Penitència.
Per a tal ocasió Campaners de Atzeneta en colaboració amb els campaners de Moixent a més de participar en la predicació i després de parlar-ho amb la Colla de Campaners d'Ontinyent, als que els agraïm que compten amb nosaltres, realitzarem tocs de campanes tant en el campanar mòvil de la Colla d'Ontinyent i en el Campanar de l'Església de Sant Antoni Abat en la processó de la Imatge a l'Església Parroquial.  Campanes que desde els anys 1973 deixaren de tocar-se de forma manual.  Agraïm al Seminarista-campaner d'Ontinyent Ximo, i a Felipe (president dels campaners de Moixent) l'interés i la il·lusió, així com al Rector de Canals En Emilio.  Programa de Tocs en la web de la Colla de Campaners d'Ontinyent   http://www.colladecampaners.es/ :
Canals de forma manual, ya que segurament desde els anys 1970 no s’habran tocat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario